photographer-gc194ae4a7_1280 photographer-gc194ae4a7_1280

Wat we doen

We zijn er voor je als je vragen hebt over het opvoeden en de ontwikkeling van je kind. Vanaf je kinderwens totdat je kind volwassen is.

In de buurt

Gezond en veilig opgroeien is belangrijk voor ieder kind. Het CJG steunt daarbij. Bijvoorbeeld door te kijken of kinderen goed groeien en ze te vaccineren. En door jou tips te geven over opvoeden als je dat wilt. Bij het CJG in Elburg kun je grote en kleine vragen bespreken. Daar hoef je trouwens niet voor te betalen.

Wij helpen je op weg

Op deze website vind je veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. En over zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst en pesten. Maar ook over hoe het in je gezin verder moet na een scheiding. Ook geven we cursussen, speciaal voor ouders en kinderen.

Opvoeden en opgroeien doen we samen

Vaak kun je met handige tips al heel goed zelf aan de slag. Lukt dat niet? Of niet alleen? Dan helpen we je een plan te maken dat draait om jouw gezin. Waar iedereen die je verder kan helpen aan bijdraagt. Denk aan familie en buren, de kerk, school of vrijwilligers. Of we zoeken samen naar andere hulp. Zodat je zelf weer verder kunt.

Heb je een vraag?

Bij contact zie je wanneer we er zijn. Bel 0525 - 788 101. Een mail sturen kan altijd.
We streven er naar om binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen.

Heb je een vraag? Bel ons op 0525 - 788 101 of neem online contact op