Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
jongen_met_ouders_bij_ontbijt.jpg jongen_met_ouders_bij_ontbijt.jpg

Cursussen

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Meedoen is meestal gratis.

Voor ouders
Centering Parenting

Lijkt het je fijn om meer te weten over jouw baby, ontwikkeling en opgroeien? En om dit samen met andere ouders te beleven? Centering Parenting maakt dit mogelijk!

Voor ouders
Baby in zicht

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.

Voor ouders
Oudertraining 'Nu JIJ'

Het hebben van een kind met een kwetsbaarheid brengt met zich mee dat je als ouder altijd bezig bent met het zoeken naar de juiste vorm van scholing, verzorging en therapieën.

Aanstaande ouders
Zwangerschapscursus

Wil je meer weten over je zwangerschap en de bevalling? Kom dan naar één van de informatieavonden.

Voor kinderen
Rots en Water Training

Een rots is standvastig, water beweegt mee. Wat ben jij? Kom je op voor jezelf en geef je duidelijk je grenzen aan? Of heb je hier misschien wel eens moeite mee?

Voor pubers
Empowermenttraining voor pubers

In deze training oefen je hoe je beter voor jezelf opkomt. En leer je herkennen wanneer er iets gebeurt wat je eigenlijk niet wilt.

Voor kinderen
Gedeeld verdriet

Ook kinderen rouwen, hoe jong ze ook zijn. Ze laten hun verdriet vaak zien in gedrag. In deze cursus werken kinderen van 8 t/m 12 jaar spelenderwijs aan omgaan met verlies.

Voor kinderen
Sociaal vaardiger met Kr8kidzz

Voel je je bij andere mensen niet zo op je gemak? Durf je niets te zeggen of te vragen? In deze training oefen je samen met andere kinderen om daar iets aan te doen.

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
Brussen spel- en praatgroep

Ontmoet kinderen die ook een broer of zus met een beperking of (chronische) ziekte hebben. Vertel je verhaal en doe samen leuke dingen.

Voor kinderen
En nu ik!

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

Voor ouders
Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

In 5 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Voor ouders
Positief opvoeden

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Online cursus positief opvoeden

Opvoedproblemen op tijd oplossen? Dat leer je in deze cursus die je gewoon thuis, op je pc of tablet kan doen.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag