meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

gezin in gesprek
Blog juni // Woord van dank aan alle ouders De meeste ouders komen naar het CJG in de verwachting dat ze met een vraag of een kwestie geholpen worden. Maar ouders, heeft u er weleens over nagedacht dat u ons ook helpt? We leren van de vragen waar u mee komt om de hulp steeds beter op af te stemmen. Samen met u en alle andere belangrijke personen die bij uw situatie betrokken zijn, gaan we in gesprek en met elkaar zoeken we waar mogelijk naar oplossingen. We leren en ontdekken samen!
Lees meer
vacature
Vacature jeugd- en gezinswerker 24-36 uur Door uitbreiding van activiteiten zoeken de Centra voor Jeugd en Gezin op de Noord-Veluwe (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek) voortdurend enthousiaste jeugd- en gezinswerkers (24 - 36 uur per week) die met ons onze ambitie waar willen maken!
Lees meer
Aangepaste openingstijden
Aangepaste openingstijden - maand april en mei CJG Elburg is op maandag 5 april (tweede paasdag) en dinsdag 27 april (Koningsdag) gesloten.
Lees meer
NVA.png
Autismeweek 2021 27 maart tot en met 2 april 2021
Lees meer
Carrousel-WeekvdLentekriebels_620x300_ashx_.jpg
Week van de Lentekriebels - 15 maart t/m 19 maart De Week van de Lentekriebels is een jaarlijkse projectweek voor het basisonderwijs over relaties en seksualiteit. Voor scholen is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met het geven van lessen relationele en seksuele vorming.
Lees meer
corona-afbeelding 1.jpg
CJG Elburg biedt in coronatijd luisterend oor Ervaar je stress of maak je je zorgen? Vind je het fijn om je hart te luchten? Ons team luistert en denkt mee.
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: Wat is een kwetsbaar kind? Deze vraag laat mij maar niet los de laatste tijd. Sinds 16 december zijn alle scholen dicht om het aantal corona besmettingen te laten dalen. In eerste instantie volgens mij ingegeven door het feit dat ouders veel meer naar kantoor blijven gaan dan tijdens de eerste lockdown in het voorjaar. Het is toch verschrikkelijk dat kinderen moeten leiden onder volwassenen die het thuiswerken niet zien zitten of door werkgevers die eisen dat hun werknemers naar kantoor komen?!
Lees meer
Nieuwe medewerker gezocht
Vacature jeugdprofessional in het CJG Per 1 maart 2021 zijn we op zoek naar een jeugdprofessional voor 24 uur per week in Harderwijk.
Lees meer
Interview
Tieners motiveren voor thuisonderwijs Het NJI heeft een aantal tips op een rij gezet hoe je tieners kan motiveren nu ze ook de komende tijd veelal online het onderwijs zullen volgen.
Lees meer
Laptop
Vacature Jeugd- en Gezinswerker CJG Elburg Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het werken met gezinnen en lijkt het je wat om binnen een getransformeerde, samen organiserende werkomgeving te werken? Neem dan de vacature door en wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 0525 - 788 101 of neem online contact op