meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

banner kind bellenblaas.jpg
Bereikbaarheid bureaudienst tijdens meivakantie Bereikbaarheid 25 april t/m 6 mei
Lees meer
vacature
CJG zoekt enthousiaste Jeugd- en Gezinswerkers! Kom jij ons CJG versterken door samen met ons verder te bouwen?
Lees meer
piz
Alles is Anders, training voor kinderen van gescheiden ouders Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over. Verder gaan we tekenen en schrijven over de dingen die je voelt, zodat je dit kwijt kunt en beter kan begrijpen.
Lees meer
Alles is anders voorjaar 2022.PNG
Alles is anders voor kinderen van gescheiden ouders Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over.
Lees meer
corona-5086496_960_720.jpg
Coronavirus en jouw afspraak bij het CJG, weer terug naar normaal! Update 23 februari 2022 Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd, gezien de oplopende coronabesmettingen van de afgelopen periode. Dit heeft verder geen gevolgen voor de werkwijze van het CJG, met uitzondering van het gebruik van mondkapjes. In lijn met de landelijke maatregelen verzoeken we je vanaf maandag 9 november een mondkapje te dragen als je ons bezoekt. Onderstaand vind je alle verdere informatie over onze werkwijze rondom corona.
Lees meer
Brussen_qgXJ2Zt.original.jpg
Brussengroep voor kinderen met een bijzondere broer of zus Ben jij een jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down, of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou! Het kan soms best eens ingewikkeld zijn als je broer of zus ‘anders’ is. In de Brussengroep ontmoet je andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Je krijgt tips over hoe je met de situatie thuis om kunt gaan.
Lees meer
Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
Chat.jpg
CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook bereikbaar via livechat! CJG’s Noord-Veluwe vanaf 22 november ook bereikbaar via livechat!
Lees meer
Week tegen de kindermishandeling.png
De week tegen kindermishandeling 15 t/m 21 november is het de Week tegen Kindermishandeling. Open je ogen en oren voor kindermishandeling!
Lees meer
c67ab457-b403-4d00-8df0-a3d6b5bb82de.jpg
2Doc film Jason: Een pijnlijk eerlijk portret van de 22-jarige Jason, die traumatherapie ondergaat. Het derde deel van de trilogie over de falende Nederlandse Jeugdzorg. Een pijnlijk eerlijk portret van de 22-jarige Jason, die traumatherapie ondergaat. Het is het derde en laatste deel van Maasja Ooms’ trilogie over de falende Nederlandse jeugdzorg. JASON wordt zondag 21 november om 19.55 uur uitgezonden bij de VPRO.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 0525 - 788 101 of neem online contact op