Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Psychiatrie binnen het gezin
Leven met iemand met psychische problemen Mentaal Gezond Noord Veluwe, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Wiel, ervaringsdeskundi-gen en MEE Veluwe organiseren een bijeenkomst voor inwoners van Elburg, Oldebroek en Nunspeet.
Lees meer
banner meisje bellenblaas.jpg
Blog// Oktober 2018 Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
personeel gezocht
VACATURES bij het CJG Harderwijk: Jeugd- en Gezinswerker (2x) Het CJG Harderwijk heeft 2 vacatures voor Jeugd- en Gezinswerker. Word jij wellicht onze nieuwe collega?!
Lees meer
Pubershow 2018
De PUBERSHOW! Het was een geslaagde avond. Heeft u nog vragen over deze avond? Laat het ons weten via het contactformulier op deze site.
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Resultaten Kindermonitor Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna 12.000 ouders vulden de vragenlijst in!
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Blog// Juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Blog erkenning
Blog// mei 2018 Kinderen denken anders dan volwassenen. Heel zorgzaam worden er eikels gepeld en in de tuin gelegd voor de eekhoorn. We wonen al 14 jaar in ons huis, hebben nog nooit een eekhoorn gezien, maar dat doet er niet toe. En ik zeg dat ook maar niet…
Lees meer
Durf te delen.jpg
Campagne 'Durf te delen' van start Het delen van zorgen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. En dus moeten we elkaar helpen om zorgen bespreekbaar te maken.
Lees meer
meisje_tiener_serieus.jpg
Bewindvoering, curatorschap en mentorschap Een avond met betrekking tot bewindvoering, curatorschap en mentorschap. Georganiseerd door Wiel, Mee Veluwe en CJG
Lees meer
peuter_bij_speelgoedkist
Blog // april 2018 De lente is er...... dus opruimen maar......wat kun je hierin van je eigen kinderen verwachten?
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag