Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

vacature
Vacatures Jeugd- en gezinswerker Harderwijk en Nunspeet 2 Jeugd- en gezinswerkers Harderwijk 1 x 36 uur (met intentie tot onbepaalde tijd) Nunspeet 1 x 24 uur (voor de duur van een jaar, zijn compensatie-uren)
Lees meer
7dagenwaterhallenge
Blog: Een week lang water drinken! Blog: Een week lang water drinken!
Lees meer
Hemelvaartsdag
Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei is het CJG gesloten, vrijdag wel voor spoed telefonisch bereikbaar. Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei is het CJG gesloten, vrijdag wel voor spoed telefonisch bereikbaar.
Lees meer
Verslaving
Thema-avond GGZ en Gezin: Omgaan met verslaving Wat als je te maken krijgt met verslaving in je gezin of omgeving? Dat is het thema van de GGZ & Gezin Thema-avond in Elburg van het steunpunt voor familieleden van mensen met psychische kwetsbaarheid.
Lees meer
7dagenwaterchallenge
#7dagenwaterchallenge In de week van 17 t/m 23 juni start de #7dagenwaterchallenge. Alleen water of thee zonder suiker, dus géén andere dranken zoals cola, fruitsap, ranja, koffie, wijn of bier.
Lees meer
Ramadan
De Ramadan De Ramadan is weer begonnen en duurt dit jaar van 5 mei tot 4 juni. Hoe kan je je kind hierbij begeleiden? Klik hier voor tips!
Lees meer
Pasen
Fijne paasdagen! 2e paasdag zijn wij gesloten. Op maandag 22 April komt het inloopspreekuur wegens 2e Paasdag te vervallen. U kunt uw vraag stellen via de mail (info@cjgelburg.nl) of door een formulier in te vullen op onze website.
Lees meer
jongen_voorop_fiets.jpg
Hoe blijf ik op de been? Het zorgen voor een ander heeft positieve maar ook negatieve kanten. Soms kan de zorg je zo in beslag nemen dat het moeilijk valt te combineren met het gezin, een betaalde baan, vrijwilligerswerk of hobby’s.
Lees meer
Een indiaan in huis - knipsel 1.
Een indiaan in huis - Theatergroep Bint De Oudergroep Wezep organiseert ook dit jaar weer een zeer boeiende avond over kinderen met autisme.
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
Lentewandeling De bloemen beginnen te bloeien, de bomen worden weer groen en de dieren mogen weer naar buiten! Wat is er nu fijner dan de lente te vieren met een heerlijke wandeling.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag