Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

banner tienermeisje telefoon.jpg
Week tegen pesten Doe mee aan de Week Tegen Pesten (21 t/m 25 september 2020) en maak een goede start in het nieuwe schooljaar waarin je met elkaar zorgt voor een fijne en veilige school. Het motto van dit jaar is ‘Samen aan zet’. Samen met je klas, het team, de hele school zijn jullie aan zet om weer op een prettige manier met elkaar om te gaan.
Lees meer
Scheiding kind
Brief aan alle gescheiden ouders van Elburg 11 september is de dag van de scheiding. Villa Pinedo heeft samen met kinderen een brief opgesteld.
Lees meer
vacature
Welkom aanstaande collega! Het CJG is op zoek naar twee Jeugd- en Gezinswerkers
Lees meer
Ijsje
Bereikbaarheid CJG in de zomervakantie Bereikbaarheid CJG in de zomervakantie 18 juli t/m 30 augustus.
Lees meer
Brussen.jpg
Brussengroep voor kinderen met een bijzondere broer of zus in de regio Noord Veluwe Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down, of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou! Het kan soms best eens ingewikkeld zijn als je broer of zus ‘anders’ is. In de Brussengroep ontmoet je andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Je krijgt tips over hoe je met de situatie thuis om kunt gaan.
Lees meer
Spaarvarken wit
Budgetcursus: omgaan met geld Behoefte aan meer inzicht in uw geldzaken? Dan is de gratis budgetcursus omgaan met geld iets voor u. In 5 avonden gaan we aan de slag met uw doelen op het gebied van financiën. Uw/ jouw vraag/vragen staan centraal! Hiermee krijgt u/jij meer grip op geld; dat geeft rust!
Lees meer
IMG_8495.jpg
Blog: Ons leven in Coronatijd En toen was het ineens zover. De lockdown in Nederland. Scholen werden gesloten en we werden gesommeerd thuis te werken. Dat was even schrikken zeg! Maar al snel kwam het relativeringsvermogen: als we maar gezond blijven dan redden we het wel samen.
Lees meer
verkoudheid
Update: coronavirus en jouw afspraak bij het CJG Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. De coronamaatregelen worden iets soepeler, maar het is overduidelijk dat we nog wel even te maken houden met de 1,5 meter-samenleving. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle. Icare JGZ blijft daarom de komende tijd werken volgens een aangepaste werkwijze. We hebben aanvullend daarop een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. Onderstaand lees je wat dit voor jou en je kind betekent.
Lees meer
Meivakantie.jpg
Staycation 2020: tips en activiteiten! Staycation 2020: tips en activiteiten!
Lees meer
Kindertelefoon
De kindertelefoon De kindertelefoon is er voor jou als je met vragen en/of problemen zit waar je niet uitkomt en waarmee je bij niemand terecht kunt of durft. Nu je thuis moet blijven kan het zijn dat er momenten zijn die niet altijd fijn of veilig voelen. Je kan dan altijd bellen met de Kindertelefoon.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag