Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

VacatureWeWantYou
Vacatures CJG Harderwijk: meerdere Jeugd- en gezinswerkers gezocht Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig en zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en jouw kennis nodig hebben.
Lees meer
Bos
Cursus omgaan met 'Niet Aangeboren Hersenletsel' Een cursus voor familie + naasten die zorgen voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
Lees meer
banner baby voetjes.jpg
Nieuwe Centering Parenting groep in Oldebroek Vanaf februari 2020 gaat er in Oldebroek weer een nieuwe Centering Parenting groep van start.
Lees meer
kerst (002).jpg
Bereikbaarheid CJG in de kerstvakantie Bereikbaarheid CJG in de kerstvakantie
Lees meer
banner tienerjongen telefoon.jpg
HELP, mijn kind kan niet zonder! Veel ouders met kinderen met een middelenprobleem voelen zich machteloos en hebben het gevoel het gedrag van hun kind niet bij te kunnen sturen. Dit kost veel energie, slapeloze nachten en lijkt nauwelijks iets op te leveren. De oudercursus Help mijn kind kan niet zonder! van Tactus Verslavingszorg helpt ouders en opvoeders de regie weer in handen te krijgen en zich minder machteloos te voelen.
Lees meer
Facebook-versie-2.png
Week tegen Kindermishandeling 2019: Leren van elkaar Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem, daarom staan in de Week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019)
Lees meer
Pleeggezinnen.png
Is er aan uw keukentafel nog een plekje vrij? Kom naar de informatieavond steun- en pleeggezinnen
Lees meer
herfst
Bereikbaarheid CJG in de herfstvakantie In de vakantieperiode is het Centrum Jeugd en Gezin beperkt bereikbaar voor vragen over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Beren
Blog 2 beren oktober 2019// Lees hier de nieuwste blog, geschreven door Angenieta. Ditmaal over beren op de weg...!!
Lees meer
Kind tablet
Webinar mediaopvoeding hoe dan? Met alle mogelijkheden en verleidingen van televisie, sociale media, games en telefoons is het soms knap lastig om het thuis gezellig te houden. Wil je tips voor het begeleiden van je kind bij media- en schermgebruik? Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve geeft antwoord op vragen zoals:
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag