Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

handen wassen.jpg
Corona en niet naar school, hoe ga je daar thuis mee om? Er komt als ouder  veel op je af nu de scholen dicht zijn tot in ieder geval 28 april en de meivakantie die daarop volgt. Thuis werken en kinderen die begeleiding nodig hebben bij hun schoolwerk. Maar ook kinderen en pubers die zich vervelen, vragen stellen en informatie willen. Deze periode vraagt veel van je geduld en oplossend vermogen. Je zoon of dochter moet ook wennen aan de nieuwe situatie. Het gedrag kan daardoor anders kan zijn dan je gewend bent .
Lees meer
ppp
Triple P top tien opvoedtips Triple P top tien opvoedtips voor ouders en verzorgers in onzekere tijden.
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Kinderen thuis in Coronatijd Door de Corona crisis is ons dagelijks leven volledig veranderd. Veel activiteiten vinden momenteel in en om het huis plaats. Dit zijn we niet gewend; iedereen moet omschakelen, omgaan met een zee aan informatie, werk en privé lopen door elkaar en ook moet er meer tijd samen met de kinderen die thuis zijn worden ingevuld. Dat kan voor spanningen zorgen, wat weer van invloed is op je draagkracht, zeker als er geen afleiding is van sociale activiteiten, sport, opvang of school. Weet dat je hier zeker niet alleen voor staat, heel veel andere opvoeders voelen hetzelfde.
Lees meer
dialog-148815_960_720.png
Tips om over het Coronavirus te praten met je kind met autisme Zit jou kind met autisme vol vragen en angsten over het Coronavirus? Pas deze tips toe en creëer weer rust en duidelijkheid.
Lees meer
banner kind kleurpotloden.jpg
Wat als spanningen thuis oplopen door coronavirus? Het zijn onzekere tijden. Niemand weet welke gevolgen het coronavirus precies gaat hebben en hoe lang het gaat duren. Kinderen, jongeren en ouders zijn veel meer thuis dan gewoonlijk. Dat kan voor spanningen zorgen, wat weer van invloed is op je draagkracht. Zeker als er geen afleiding is door bijvoorbeeld sport en sociale activiteiten.
Lees meer
snotneus.jpg
Aangepaste maatregelen ivm Coronavirus Alleen nog vaccinaties of als na telefonisch contact blijkt dat u tóch naar het CJG moet komen (op indicatie). Alle afspraken telefonisch!
Lees meer
Logo%20Lentekriebels_HR.jpg
Week van de Lentekriebels – 16 t/m 20 maart 2020 De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs. Deelnemende scholen geven een week lang les over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. De projectweek helpt om deze thema’s structureel in het schoolplan op te nemen.
Lees meer
puber_jongens_met_telefoon
Blog: wat nou Fifa Dierentuinen, pretparken, musea. Abonnementen, museumjaarkaarten, kortingsbonnen, spaaracties. Wat hebben we samen met onze kids veel dagjes uit gedaan. Wat hebben we veel dieren gezien. Wij als ouders kenden de weg in de dierentuin, maar onze kids wisten vaak de kortste weg. “Nee, niet die kant op. Daar zijn de olifanten, die hoeven we vandaag niet te zien. Als we hier naar rechts gaan komen we snel bij de cheeta’s en tijgers.” Wat hebben de jongens veel proefjes gedaan en technische snufjes uitgeprobeerd, zoals een molentje op zonne-energie maken bij Nemo.
Lees meer
NVA autismeweek
Autismeweek: 28 maart tot en met 4 april 2020 Autismeweek: 28 maart tot en met 4 april 2020
Lees meer
Spaarvarken wit
Budgetcursus: Omgaan met geld Behoefte aan meer inzicht in uw geldzaken? Dan is de gratis budgetcursus omgaan met geld iets voor u. In 5 avonden gaan we aan de slag met uw doelen op het gebied van financiën. Uw/ jouw vraag/vragen staan centraal! Hiermee krijgt u/jij meer grip op geld; dat geeft rust!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag