Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Sint.jpg
Voorleestips Sinterklaas Aanstaande zaterdag is er weer de landelijke Sinterklaasintocht. Veel gezinnen in Nederland vieren het Sinterklaasfeest op 5 december. In de periode voor 5 december wordt in winkels, op televisie en op de meeste scholen aandacht besteed aan de komst van de Sint. Dit is een spannende maar leuke periode voor kinderen.
Lees meer
banner tienerjongen telefoon.jpg
HELP, mijn kind kan niet zonder! Veel ouders met kinderen met een middelenprobleem voelen zich machteloos en hebben het gevoel het gedrag van hun kind niet bij te kunnen sturen. Dit kost veel energie, slapeloze nachten en lijkt nauwelijks iets op te leveren. De oudercursus Help mijn kind kan niet zonder! van Tactus Verslavingszorg helpt ouders en opvoeders de regie weer in handen te krijgen en zich minder machteloos te voelen.
Lees meer
Facebook-versie-2.png
Week tegen Kindermishandeling 2019: Leren van elkaar Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem, daarom staan in de Week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019)
Lees meer
Pleeggezinnen.png
Is er aan uw keukentafel nog een plekje vrij? Kom naar de informatieavond steun- en pleeggezinnen
Lees meer
herfst
Bereikbaarheid CJG in de herfstvakantie In de vakantieperiode is het Centrum Jeugd en Gezin beperkt bereikbaar voor vragen over opvoeden en opgroeien.
Lees meer
Beren
Blog 2 beren oktober 2019// Lees hier de nieuwste blog, geschreven door Angenieta. Ditmaal over beren op de weg...!!
Lees meer
Kind tablet
Webinar mediaopvoeding hoe dan? Met alle mogelijkheden en verleidingen van televisie, sociale media, games en telefoons is het soms knap lastig om het thuis gezellig te houden. Wil je tips voor het begeleiden van je kind bij media- en schermgebruik? Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve geeft antwoord op vragen zoals:
Lees meer
week vd opvoedng
Week van de opvoeding: hand in hand Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals.
Lees meer
Jeugddossier
Ben jij al bekend met het nieuwe jeugddossier? Ben jij al bekend met het nieuwe jeugddossier?
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Blog september 2019// Weerbaarheid Meer zelfvertrouwen, steviger in je schoenen staan, en beter je grenzen aangeven. Dat leren kinderen op een weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining. Maar ouders kunnen zelf ook een hoop doen: complimenteer je kind om zijn gedrag en niet om zijn persoon.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag