Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Nieuws


Verslaving
Thema-avond GGZ en Gezin: Omgaan met verslaving Wat als je te maken krijgt met verslaving in je gezin of omgeving? Dat is het thema van de GGZ & Gezin Thema-avond in Elburg van het steunpunt voor familieleden van mensen met psychische kwetsbaarheid.
Lees meer
7dagenwaterchallenge
#7dagenwaterchallenge In de week van 17 t/m 23 juni start de #7dagenwaterchallenge. Alleen water of thee zonder suiker, dus géén andere dranken zoals cola, fruitsap, ranja, koffie, wijn of bier.
Lees meer
Ramadan
De Ramadan De Ramadan is weer begonnen en duurt dit jaar van 5 mei tot 4 juni. Hoe kan je je kind hierbij begeleiden? Klik hier voor tips!
Lees meer
Pasen
Fijne paasdagen! 2e paasdag zijn wij gesloten. Op maandag 22 April komt het inloopspreekuur wegens 2e Paasdag te vervallen. U kunt uw vraag stellen via de mail (info@cjgelburg.nl) of door een formulier in te vullen op onze website.
Lees meer
jongen_voorop_fiets.jpg
Hoe blijf ik op de been? Het zorgen voor een ander heeft positieve maar ook negatieve kanten. Soms kan de zorg je zo in beslag nemen dat het moeilijk valt te combineren met het gezin, een betaalde baan, vrijwilligerswerk of hobby’s.
Lees meer
Een indiaan in huis - knipsel 1.
Een indiaan in huis - Theatergroep Bint De Oudergroep Wezep organiseert ook dit jaar weer een zeer boeiende avond over kinderen met autisme.
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
Lentewandeling De bloemen beginnen te bloeien, de bomen worden weer groen en de dieren mogen weer naar buiten! Wat is er nu fijner dan de lente te vieren met een heerlijke wandeling.
Lees meer
jongen_met_vader_op_schommel.jpg
NVA Autismeweek Tijdens de Autismeweek zullen er in het hele land activiteiten plaatsvinden rondom autisme.
Lees meer
Bos
Als een diagnose je leven treft... Wat als een diagnose je leven treft? Dat is het thema van de GGZ & Gezin Thema-avond van het steunpunt voor familieleden van mensen met psychische kwetsbaarheid.
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Blog// Maart 2019 Je wordt moeder, voor het eerst. Een unieke ervaring. Spannend, omdat je niet weet hoe het moet. Doe ik het goed? Ach wat maakt het uit. Als je je gevoel volgt, ben je al een heel eind op weg. Je kind wordt groter. Er worden opmerkingen gemaakt onder moeders; kruipt jouw kind nog niet? Goh, dat is laat die van mij kruipt al heel lang. Ook op het consultatiebureau komt het vaker voorbij. Jouw kind is langzaam in de ontwikkeling. En ik? Ik met al m’n onzekerheid. Ik weet ook niet wat ik moet doen. Het komt wel goed. Voordat hij naar school gaat, kruipt hij vast wel.
Lees meer
We want you 2
Word jij onze nieuwe collega? Het Centrum Jeugd en Gezin is op zoek naar jeugd- en gezinswerkers
Lees meer
banner meisje bellenblaas.jpg
Blog// Oktober 2018 Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Resultaten Kindermonitor Afgelopen najaar is de Kindermonitor uitgevoerd: Hét onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Bijna 12.000 ouders vulden de vragenlijst in!
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Blog// Juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Blog erkenning
Blog// mei 2018 Kinderen denken anders dan volwassenen. Heel zorgzaam worden er eikels gepeld en in de tuin gelegd voor de eekhoorn. We wonen al 14 jaar in ons huis, hebben nog nooit een eekhoorn gezien, maar dat doet er niet toe. En ik zeg dat ook maar niet…
Lees meer
Durf te delen.jpg
Campagne 'Durf te delen' van start Het delen van zorgen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. En dus moeten we elkaar helpen om zorgen bespreekbaar te maken.
Lees meer
meisje_tiener_serieus.jpg
Bewindvoering, curatorschap en mentorschap Een avond met betrekking tot bewindvoering, curatorschap en mentorschap. Georganiseerd door Wiel, Mee Veluwe en CJG
Lees meer
peuter_bij_speelgoedkist
Blog // april 2018 De lente is er...... dus opruimen maar......wat kun je hierin van je eigen kinderen verwachten?
Lees meer
banner tienermeisje boek.jpg
De Brussengroep start weer in april in Harderwijk Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down, of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou!
Lees meer
Pasen
Maandag 22 April, 2e Paasdag, gesloten. Op maandag 22 April komt het inloopspreekuur wegens 2e Paasdag te vervallen. U kunt uw vraag stellen via de mail (info@cjgelburg.nl) of door een formulier in te vullen op onze website.
Lees meer
Hart
Week van de lentekriebels: Thema 2018 Anders?! Het thema van de week van de lentekriebels 2018 is: 'Anders?!'. We besteden aandacht aan diversiteit. Dit is een breed thema en gaat over seksuele diversiteit, gender, verschillende religies en culturen. Maar ook over ziekte en beperking.
Lees meer
Blog: Op school praten over seksualiteit… Is dat echt nodig?
Blog // maart 2018 Op school praten over seksualiteit… Is dat echt nodig? Als je als ouder met je kind praat over seksualiteit, is dat goed voor je kind. Dat is in ieder geval wat onderzoek laat zien. Tegenwoordig is het zo dat ook de basisschool verplicht aandacht moet geven aan seksualiteit. Maar dat kan best even wennen zijn.
Lees meer
banner kind speelgoedauto.jpg
BLOG // februari 2018 Lees hier de blog van februari 2018. Titel deze maand: "Van hulpverlener tot brandweerhond". Geschreven door een medewerker van het CJG. Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen.
Lees meer
jongen_zonnebril_bij_gracht.jpg
Training Alles is Anders start weer in mei Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over. Ook tekenen en schrijven helpt om dingen die je voelt kwijt te kunnen.
Alles is anders
geef je mening
Gespreksronde beleidsplannen 2019 Als CJG’s Noord Veluwe nodigen we iedereen uit om mee te denken over nieuwe plannen over het werk van de CJG’s.
Lees meer
jongen_met_konijn.jpg
Blog // januari 2018 Een moeder deelt haar ervaringen die zij heeft opgedaan met haar zoon. Haar zoon is autistisch.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Start trainingen en cursussen voorjaar In het voorjaar zullen weer trainingen en cursussen voor kinderen, jongeren en ouders starten.
Lees meer
peuter_bij_speelgoedkist
Ervaren moeders gezocht Vind jij het leuk om andere moeders te laten genieten van moeder zijn? Meld je aan als vrijwilliger bij Moeders Informeren Moeders (MIM).
Lees meer
Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0525 - 788 101 of stel hier je vraag