Initiatieven

Villa Pinedo

Heb jij gescheiden ouders en wil je tips? Bij Villa Pinedo kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. En leren van de ervaringen van anderen.

Voor elkaar van betekenis

Iedereen, van jong tot oud, is voor elkaar van betekenis. Ontdek wat de vakmensen en vrijwilligers van de welzijnsstichting Wiel allemaal in de gemeente Elburg organiseren en doen.

Ervaren moeders helpen nieuwe moeders

Heb jij een kindje tussen 0 en 4 jaar? En lijkt een steuntje van een ervaren moeder jou wat? Klop dan aan bij MIM in jouw woonplaats. Meedoen is gratis.

Sociaal raadsliedenwerk

Belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, wetten. Soms kom je er gewoon niet meer uit. De sociaal raadslieden helpen je graag.

Sociaal Trefpunt Elburg

Bij het Sociaal Trefpunt kunt u terecht met al uw vragen over wonen, werk, zorg, welzijn, cliëntondersteuning en vragen die betrekking hebben tot de buurt. Vindt u het lastig of voelt u zich bezwaard om hulp te vragen? Vanuit het Sociaal Trefpunt denken we graag met u mee en kunt u informatie, advies en ondersteuning krijgen. Het Sociaal Trefpunt is dé centrale toegang voor inwoners, boven de 18 jaar, uit de Gemeente Elburg.

Jongeren Op Gezond Gewicht

Overgewicht voorkomen en tegengaan is best een moeilijke taak. JOGG-Elburg zet jongeren met kleine duwtjes in de goede richting. Did you have your JOGG today?

Jongeren inloop

Elke dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur zijn alle tieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar welkom bij @Roberts, Beekstraat 8 in Elburg. Een positieve plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen opzetten voor o.a. een zorginstelling, maatschappelijke organisatie of ter ondersteuning van een event.

Heb je een vraag? Bel ons op 0525 - 788 101 of neem online contact op