Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
We want you 2

Word jij onze nieuwe collega?

Het CJG is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig en zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en je kennis nodig hebben. Ook heeft het CJG een preventietaak binnen de gemeente. Wij zetten daarvoor naast de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD, jeugd –en gezinswerkers in. De Jeugd- en gezinswerker kan methodisch werken, heeft kennis over de ontwikkeling van kinderen en het begeleiden ouders en ieder ander die betrokken is. Wanneer hulp moet worden geregeld kom je samen met ouders/opvoeders tot een passend hulppakket waarvoor je dan een (verlening)besluit moet kunnen schrijven.

Door vertrek van collega’s zoekt het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk, Oldebroek (Wezep) en Nunspeet

3 Jeugd- en gezinswerkers

Omvang en aanstelling:              
variërend van 24 – 36 uur per week in een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Functie-eisen:                       
opleidingsniveau HBO ( SPH, MWD, HBO pedagogiek)

Vereiste werkervaring:         
ruime ervaring binnen het jeugddomein en gedegen kennis van ontwikkeling van kinderen en jeugdigen en het ondersteunen van gezinnen, liefst (ook) met ervaring met gezinnen en kinderen uit niet Nederlandse culturen.

Overige vereisten:                 
Verklaring Omtrent Gedrag.

Registratie in Kwaliteitsregister Jeugd, of dat binnen een jaar hebben, is een vereiste.

Werkdagen:                           
In verband met de werkverdeling in de CJG’s verwachten we dat je in principe op alle werkdagen kunt werken.

Standplaats:                           
lokale CJG, maar werkzaamheden worden overwegend in de leefomgeving van degene die onze dienstverlening vraagt, uitgevoerd.

Werkgever:                            
Stichting Jeugd Noord Veluwe 

De Stichting Jeugd Noord-Veluwe hanteert de cao Jeugdzorg en deze functie is ingedeeld in schaal 9. We bieden een deskundig en enthousiast samen-organiserend team met leuke collega’s, een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, in een functie met veel variatie en  mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 28 maart 2019 naar C.F. Hergaarden (Bestuurder Stichting Jeugd Noord Veluwe) via sollicitatie@cjgnoordveluwe.nl

Mocht je op 12 april nog geen bericht van ons hebben gehad dan is je brief niet geselecteerd. Heb je via de mail om een ontvangstbevestiging  gevraagd, dan heb je die ontvangen. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 9 en 10 april.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.