Oudertraining 'Nu JIJ'

In samenwerking met All in zijn coaching, Stichting Wiel en Centrum voor Jeugd en Gezin Elburg wordt een training aangeboden voor ouders die zorgen voor een kind met een kwetsbaarheid.

Het hebben van een kind met een kwetsbaarheid brengt met zich mee dat je als ouder altijd bezig bent met het zoeken naar de juiste vorm van scholing, verzorging, therapieën en contact met instanties. Er wordt een hele grote flexibiliteit, inzet en energie gevraagd van ouders en het gezin, maar ook van het kind zelf die moet zien te overleven in deze snelle maatschappij. Je kunt jezelf compleet verliezen in de zorg om je kind. Er is vaak sprake van overleven, je gaat door op je tandvlees.

Tijdens deze training ga je aan het werk met herstel van je eigen leven in relatie tot de zorg om je kind. Hoe blijf je in balans? Hoe kom je weer aan het stuur van je eigen leven?

De training bestaat uit zes bijeenkomsten waarbij het groepsproces van groot belang is. Dit vraagt een op en kwetsbare houding van deelnemers en de vastberadenheid om aanwezig te zijn bij zes bijeenkomsten.

Deelname is gratis! De training zal plaatsvinden in Elburg!
Aanmelden kan via:

froukje.hempenius@wiel.nl
0525-681212
www.wiel.nl20180821 - Nu Jij (back) (Groot).jpg