De kindertelefoon

De kindertelefoon is er voor jou als je met vragen en/of problemen zit waar je niet uitkomt en waarmee je bij niemand terecht kunt of durft. 

Nu je thuis moet blijven kan het zijn dat er momenten zijn die niet altijd fijn of veilig voelen. Je kan dan altijd bellen met de Kindertelefoon. 

Hieronder staat al wat informatie wat je tegenkomt op de site van de Kindertelefoon.

Hé! Wat goed dat je een kijkje komt nemen op de speciale coronapagina van De Kindertelefoon. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn.

Daarom is De Kindertelefoon er juist nu! Op deze pagina vind je updates voor kinderen en jongeren, antwoorden op veelgestelde vragen (onderaan) én kun je een tip of idee insturen om deze tijd door te komen. Misschien plaatsen we die van jou wel in de story van onze Instagram!

Contact?
Je mag over alles praten met onze vrijwilligers, elke dag tussen 11.00 en 21.00. Bel gratis en anoniem 0800-0432 of kom chatten. Het kan soms zijn dat je eventjes moet wachten, omdat veel kinderen ons proberen te bereiken. Als je met leeftijdsgenoten ervaringen uit wil wisselen, kun je met elkaar praten op het forum. Je mag natuurlijk ook gewoon even rondkijken!

https://www.kindertelefoon.nl/corona/