Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
Spaarvarken wit

Budgetcursus: Omgaan met geld

Budgetcursus: omgaan met geld

Behoefte aan meer inzicht in uw geldzaken? Dan is de gratis budgetcursus omgaan met geld iets voor u. In 5 avonden gaan we aan de slag met uw doelen op het gebied van financiën. Uw/ jouw vraag/vragen staan centraal! Hiermee krijgt u/jij meer grip op geld; dat geeft rust!

Voor wie:

De budgetcursus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Elburg. Het maakt voor de cursus niet uit hoe uw financiële situatie is. Iedereen die meer wil leren over geldzaken is van harte welkom.

Wat levert het op:

Samen gaan we aan de slag met jouw geldvragen.  Tijdens de eerste avond maken wij kennis met elkaar en inventariseren wij de vragen. De volgende avonden behandelen we de vragen aan de hand van thema’s, aan de orde kan komen; online bankieren, digi-d, administratie, toeslagen , rondkomen, besparen, oplossen van schulden en nog veel meer!

Doel: Na afloop van de cursus bent u in staat om zelfstandig uw financiële huishouden te voeren en tijdig hulp in te schakelen bij problemen.

Data en tijd:

De budgetcursus wordt in het voor- en najaar gehouden. De eerst volgende cursus is op:

Donderdagavonden: 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april en 9 april.

De cursus vindt plaats van 18.30 tot 21.00 uur.

Kosten:

De budgetcursus is gratis voor inwoners van de gemeente Elburg.

Locatie:

De cursus wordt gehouden in het Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Mocht vervoer een probleem voor u zijn, neem gerust contact met ons op.

Aanmelden:

In het Financieel Trefpunt, elke woensdag van 10.00-12.00 uur in het Huiken en elke donderdag van 15.30-17.30 uur in MFC ’T Harde, of bij Inge van Dijk (06-30998585, i.vandijk@meeveluwe.nl) en Margreet Bosch (06-12147158, m.bosch@meeveluwe.nl).