Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg

Sociaal vaardiger met Kr8kidzz

Voor sommige kinderen gaat het omgaan met andere kinderen niet vanzelf. Met de Kr8kidzz training werken kinderen intensief aan sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van zelfvertrouwen. 

Voor wie

Voor alle kinderen van de basisschool die beter voor zichzelf willen opkomen. Kinderen uit groep 3, 4 en 5 en kinderen uit groep 6, 7, 8 zitten bij elkaar in groepen van 8 tot 10 kinderen. 

Dit leer je

Met rollenspellen en oefeningen werken we in 6 bijeenkomsten van 1.5 uur met elkaar aan:

  • Jezelf presenteren: dit ben ik!
  • Omgaan met boosheid en frustraties
  • Pesten
  • Weerbaarheid
  • Zelfvertrouwen en eigen kracht
  • Afscheid nemen en zelf verder gaan

Na elke sessie informeren we de ouder(s) en de school over hoe het ging. Dat doen we het liefst per mail. Soms vragen we om dingen thuis met je kind te oefenen. En vragen we je voor een volgende bijeenkomst aan de cursusleider te mailen wat je als ouder thuis ervaart. Door zo samen te werken kan je kind met alles wat het leert thuis, op school en op de training aan de slag. Na de training hebben we een eindgesprek. Dan praten we over de resultaten en geven we wanneer nodig meer tips mee. De resultaten geven we ook aan school door. 

Waar en wanneer

De Kr8kidzz training is na schooltijd. Ieder schooljaar start er een groep in het najaar en het voorjaar, onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. De precieze locatie is afhankelijk van de woonplaats van de aangemelde kinderen.

Kosten

Meedoen is gratis.

Aanmelden

Klik op hier voor aanmelden. Na binnenkomst van het aanmeldformulier zal er contact met u opgenomen worden om een intake gesprek te plannen.
*Vanaf januari 2021 wordt deze training niet meer gegeven aan de kinderen uit groep 3, 4 en 5. Momenteel zijn we aan het onderzoeken welke training passend zal zijn voor deze doelgroep.

Eerst meer weten?

Bel CJG Elburg op 0525-788101. Of stuur een naar info@cjgelburg.nl.