Rots en Water Training

Een rots is standvastig, water beweegt mee. Wat ben jij? Kom je op voor jezelf en geef je duidelijk je grenzen aan? Of heb je hier misschien wel eens moeite mee? Of lukt dat niet, maar wil je ook niet aan de kant gaan voor anderen? Als dit soort situaties voor jou herkenbaar zijn, je wordt bang of boos, verliest je zelfbeheersing of wilt een ander te lijf gaan, dan is de Rots en Water training georganiseerd door Stichting Wiel misschien wel wat voor jou.

Wat doen we

Rots en Water is een training waarbij we niet veel praten maar vooral veel doen. Door oefeningen die we met elkaar doen, leer je wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. We laten je bijvoorbeeld voelen hoe sterk je eigenlijk bent. Daarna kan en durf je jouw kracht op een goede manier te gebruiken. We maken gebruik van oefeningen die onder andere met ademhaling en lichaamshouding te maken hebben. We leren je bewust worden van je houding en wat je uitstraalt naar anderen. Ook zitten er in de training vormen van zelfverdediging.

Doel

Het doel van de training is dat je beter voor jezelf kunt opkomen, nee durft te zeggen, laat zien waar je grenzen liggen, niet opgefokt raakt, of jezelf gek laat maken. In deze actieve cursus leer je stevig op je benen staan en te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt.

Rots en Water is een fysieke training onder deskundige gecertificeerde begeleiding. Er wordt rekening gehouden met je conditie. De lichamelijke vaardigheden worden in korte gesprekken gekoppeld aan vaardigheden zoals leren “nee zeggen” en onderhandelen. Wat wordt het? Rots of Water, of soms allebei……

Welke leeftijd

De trainingen worden gegeven aan kinderen vanaf 10 jaar en jongeren uit het voortgezet onderwijs. Omdat wij de trainingen individueel geven, is het een op maat gemaakte training gericht op de specifieke problemen van het kind of de jongere.

Kosten

Meedoen is gratis.

Voor meer informatie over de start van de trainingen kunt u contact opnemen met Caroline Turner van Stichting Wiel, 0525-681212 of mailen naar caroline.turner@wiel.nl