Oudertraining 'Nu JIJ'

Het hebben van een kind met een kwetsbaarheid brengt met zich mee dat je als ouder altijd bezig bent met het zoeken naar de juiste vorm van scholing, verzorging en therapieën en contact met hulpinstanties; en om de zoveel tijd, net als je bedenkt dat er rust in het geheel komt, zal alles herzien moeten worden.

Er wordt een hele grote flexibiliteit, inzet en energie gevraagd van ouders en het gezin, maar ook van het kind zelf die moet zien te overleven in deze snelle maatschappij. Je kunt jezelf compleet verliezen in de zorg om je kind. Er is vaak sprake van overleven, je gaat door op je tandvlees.

In samenwerking met All in zijn coaching, Stichting Wiel en Centrum voor Jeugd en Gezin wordt een training aangeboden voor ouders die zorgen voor een kind met een kwetsbaarheid.

Tijdens deze training ga je aan het werk met herstel van je eigen leven in relatie tot de zorg om je kind. Hoe blijf je in balans? Hoe kom je weer aan het stuur van je eigen leven?

De training bestaat uit een groepsproces waarin deelnemers veel met elkaar zullen delen van de eigen gevoelswereld in een wederzijds vertrouwen. Dit vraagt om een open en kwetsbare houding en de vastberadenheid om aanwezig te zijn bij alle 6 de bijeenkomsten.

Voor meer informatie en aanmelden:

froukje.hempenius@wiel.nl

0525-681212

www.wiel.nl

20180821 - Nu Jij (back) (Groot).jpg