Ik heb een vraag
Adresgegevens
Lange Wijden 33a
8081 VS Elburg
0525 - 788 101 Contact Ik heb een vraag
meisje_tiener_serieus.jpg

Gedeeld verdriet

Net als volwassenen maken ook kinderen bij de dood van iemand die dichtbij stond een rouwproces door. Wel net even anders. En soms komen de vragen pas later. In deze cursus werken kinderen spelenderwijs aan verlies. 

Voor wie?

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar van wie een dierbaar iemand overleden is. En die daar 6 maanden later nog veel last van hebben. Ze zijn bijvoorbeeld boos, intens verdrietig, overbezorgd, slapen slechter of plassen in bed. Heel normale reacties trouwens, die je misschien niet herkent als rouwen, maar die hun ontwikkeling wel in de weg kan zitten. Ook al laten ze het niet zo merken, aandacht en troost is nodig.

Dit doen we

In 6 bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur maken de hulpverleners Wendy Klomp en Inge Gelderloos tijd voor jou en tijd voor elkaar. We praten, tekenen, knutselen, luisteren naar muziek en verhalen. We huilen soms, maar natuurlijk is er ook ruimte voor vrolijkheid en ontspanning. De cursus start met een informatieavond voor ouders. En we sluiten de cursus af met een speciale bijeenkomst waarin we laten zien wat we hebben gedaan.

Waar en wanneer

De precieze locatie en data bepalen we op basis van de aanmeldingen.

Kosten

Meedoen is gratis.

Aanmelden

Klik op hier voor aanmelden. Na binnenkomst van het aanmeldformulier zal er contact met u opgenomen worden.

Eerst meer weten?

Bel Inge Gelderloos op 06 1396 7695 . Of stuur een mail.